Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Πόσο εύκολο είναι να ερωτευτείς;;

Πόσο εύκολο είναι να ερωτευτείς;; Άλλοτε σου παίρνει καιρό..άλλες φορές όμως χρειάζονται μόνο δύο μάτια,μία στιγμή,ένα χαμόγελο..και θες να είσαι μαζί με αυτό το άτομο πάει και τελείωσε!Ο έρωτας είναι κάτι το όμορφο και δεν είναι κακό να τον νιώθεις εύκολα και συχνά. Το κακό είναι ότι ο έρωτας είναι τόσο κοντά με τον ενθουσιασμό που πολλές φορές μπερδεύονται και γίνονται όλα άνω κάτω.

Ο ενθουσιασμός, μας οδηγεί να λέμε πράγματα που δεν είμαστε ακόμα σίγουροι πως νιώθουμε απλά και μόνο για να κάνουμε τον άλλον να μείνει δίπλα μας..σα να μην έχουμε χρόνο..σα να βιαζόμαστε για κάτι.

Μα όταν βιάζεσαι δεν απολαμβάνεις τίποτα..όλα θέλουν τον χρόνο τους..ο χρόνος αφυπνίζει την λογική,μας κάνει και βλέπουμε καθαρά και παίρνουμε έτσι πιο σωστές αποφάσεις ,ακόμη και για το τί θα πούμε. Είμαστε πιο σίγουροι έτσι και αποφεύγονται οι παρερμηνείες συναισθημάτων,συζητήσεων κ.α.

Η βιασύνη εμένα με εκνευρίζει..όταν γίνονται πράγματα και περνάνε καταστάσεις τόσο γρήγορα από μπροστά μου με τρελαίνει Σχεδόν δεν καταλαβαίνω τι έγινε,έχω νεύρα και παραλογίζομαι. Παραλλήλως με εξουθενώνει και η αδράνεια..ή η πολύ αργή εξέλιξη των γεγονότων επειδή κουράζομαι και βαριέμαι εύκολα.

You people, δεν μπορείτε να κάνετε κάτι με μέτρο τελοσπάντων!;;

Και στον έρωτα ισχύουν αυτά τα δύο: αν βιαστείς πολύ θα απογοητευτείς (συνήθως λόγο παρεξήγησης) ενώ αν περιμένεις τα πάντα από τον άλλον ή δεν ανταποκρίνεσαι καταλλήλως σε αυτά που σου λέει ο άλλος θα βαρεθεί, θα μαζέψει τα κουβαδάκια του,θα πάρει το iPod του και σε άλλη παραλία!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου